Neymar a ajuns în Qatar pentru control medical

“Neymar a plecat la Aspetar (o clinică sportivă ) în Qatar,  pentru următoarele trei zile.

El va face o verificare completa, după şase săptămâni de la accidentarea sa. Jucătorul este însoţit de o echipă medicală a PSG-ului, se precizează în comunicatul difuzat la o zi după eliminarea lui Paris Saint-Germain din Liga Campionilor.

Accidentat la piciorul drept, în cursul meciului cu RC Strasbourg din Cupa Franţei, disputat pe 23 ianuarie, Neymar Jr. urmează în prezent un protocol medical care ar fi trebuit să-i permită să evolueze în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, care se va disputa însă fără echipa din capitala Franţei, învinsă surprinzător pe teren propriu de Manchester United (1-3), miercuri seara, după ce parizienii reuşiseră să se impună cu 2-0 în meciul tur.

Neymar riscă o suspendare drastică din partea UEFA după răbufnirea de pe reţelele de socializare de după eliminarea lui Paris Saint Germain din optimile Ligii Campionilor.

Presa internațională scrie că brazilianul ar putea primi 3 etape de suspendare, după ce a criticat decizia arbitrilor, care a acordat penalty pentru Manchester United în minutul 90, pe baza tehnologiei VAR, pentru henţul comis de Kimpembe.

 

Citeste si: Neymar face 10 ani de când joacă la profesionişti