EXCLUSIV! Acka intra cu Astra

Fundaşul Stephane Acka are şanse foarte mari să fie titular în meciul cu Astra, de duminică 10 martie, în prima etapă din play-off.

Ivorianul de 28 de ani, va primi până la finalul acestei săptămâni cartea verde din Turcia şi poate profita din prima de problemele din defensiva lui Devis Mangia. Renato Kelic a iesit accidentat luni seară cu Astra în timp ce înlocuitorul său, Isac Donkor, a avut o evoluţie slabă “încununată” cu autogolul din minutul 87.

Acka a fost dorit şi în vară de italianul Devis Mangia, dar jucătorul a preferat să rămână la Erzurumspor, echipă în tricoul căreia reușise promovarea în primă Ligă.

În acest context, oltenii s-au reorietat şi l-au adus pe Isaac Donkor. În actualul sezon, Stephane Acka a jucat doar 7 partide în campionat și în Cupă pentru Erzurumspor. Acest lucru l-a determinat pe ivorian să ia decizia să plece.

Fundaşul a avut oferte de la mai multe echipe din Serie B, însă a preferat să revină la Craiova.

Stephane Acka la Universitatea Craiova

În 2017, Acka a părăsit Craiova după ce a intrat în conflict cu antrenorul de atunci al Universității, Gheorghe Mulțescu.

79 de meciuri a jucat Acka la U Craiova, 1 gol a marcat fundașul ivorian, 300.000 de euro e cota lui Acka conform transfermarkt.ro.

 

Citeste si: Gica Craioveanu: Cred in remontada. Cred ca putem castiga titlul

Un comentariu la „EXCLUSIV! Acka intra cu Astra

Comentariile sunt închise.