Universitatea Craiova a urmat modelul Viitorului

Directorul general al Viitsorului, Cristian Bivolaru spune că Universitatea Craiova a devenit în ultima perioadă o forţă la nivel de tineret şi juniori. Oltenii au urmat exemplul lui Hagi de a promova tineri din propria pepinieră şi rezultatele nu au întârziat să apară.

Dar acum nu mai e aşa. Toţi vor bani şi vor bani mulţi. Ştiu cine a stricat lucrurile. Craiova este prima care şi-a dat seama că acesta este un model important, cu potenţial. Şi s-a dovedit că Universitatea a avut un plan. Au şi scos deja nişte fotbalişti: Screciu, Mihăilă, Markovic“, a completat Bivolaru, dând de înţeles că oltenii cumpără mulţi juniori talentaţi.

Universitatea Craiova este printre puţinele echipe de la noi care plăteşte pentru transferuri.

În ultimii ani, FCSB rămăsese singura echipă din România care dă bani pe jucători. Dar, uşor-uşor, lucrurile se schimbă.

După ce Neluţu Varga a preluat CFR Cluj, ardelenii i-au cumpărat pe Costache şi pe Ioniţă. Iar Universitatea Craiova a început cu Băluţă, iar după el au mai urmat Mitriţă, Cicâldău, Koljic, Pigliacelli, Cristea şi Fortes. În plus, a oferit sume mari pentru Tandia şi Alex Ioniţă, dar cei doi au rămas la Sepsi, respectiv CFR Cluj.

 

Citeşte şi: EXCLUSIV! Acka intra cu Astra