Alibec în formă bună

Denis Alibec a fost transferat în vara anului trecut de Astra Giurgiu de la FCSB, însă atacantul de 28 de ani visează la o mutare în străinătate la finalul actualului sezon din Liga 1 .

Duminică a jucat şi a marcat în amicalul contra Farului Constanţa, echipă pentru care a evoluat la începutul carierei, şi a anunţat că este în mare formă înainte de partea a doua a stagiunii din prima ligă a României. “Până acum, au fost doar meciuri amicale. Să vedem ce voi face în campionat şi după voi vorbi despre convocare. Am mai slăbit. Mă simt în formă. Chiar mă simt bine fizic şi sper să rămân sănătos. N-am mai avut greutatea asta de când eram la Farul. Îmi doresc ca la vară să prind şi eu un transfer bun, să mă realizez şi să joc cât mai mult. Poate chiar în Serie A, de ce nu? Nu se ştie în ce formă pot fi în continuare. Depinde doar de mine”, a declarat Denis Alibec.

Denis Alibec visează la un transfer în străinătate, dar întâi vrea să o ajute pe Astra Giurgiu să se califice în play-off-ul din Liga 1 Betano. Atacantul de 28 de ani a vorbit şi despre subiectul unei posibile convocări la echipa naţională a României. Fotbalistul giurgiuvenilor a declarat că a vorbit cu Cosmin Contra în cantonamentul din Antalya după ce selecţionerul tricolorilor l-a urmărit la lucru. “Mă bucur că am dus cantonamentul la capăt şi că sunt sănătos.Cred că o să facem o figură frumoasă în meciurile care urmează şi sperăm să rămânem în play-off. Da, am vorbit şi eu cu dânsul (n.r. Cosmin Contra) când a fost la meciuri. Mi-a spus să o ţin tot aşa şi că jocul meu arată foarte bine. Domnul Contra a fost mereu corect cu mine, am şi vorbit cu dânsul de câteva ori la telefon şi se vede că îi place de mine. Mai am de demonstrat până să ajung la echipa naţională”, a mai precizat Alibec.