Antrenament cu public pentru SCM Rm. Vâlcea

Handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea s-au impus categoric cu scorul de 30-14 (12-7) în deplasarea de la Galaţi de pe terenul ultimei clasate din “Liga Florilor“.

A fost un antrenament pentru trupa lui Florentin Pera înaintea disputei cu CSM Bucureşti de miercurea viitoare. Glibko cu şase reuşite a fost cea mai bună marcatoare a partidei.

Dacă Vâlcea a avut o partidă desfăşurată într-o atmosferă de vacanţă, în schimb, CSM Bucureşti are de trecut un hop mai important până la marele derby, jocul cu Thuringer din Liga Campionilor, programat vineri, de la ora 18:00.

Campioana României are nevoie de victorie pentru a-şi asigura cel puţin locul 3 în Grupa 2 principală. Printr-o conjunctură favorabilă, ar putea urca şi pe poziţia secundă. CSM Bucuresti are şi probleme de lot. Neagu, Kurtovic şi Mehmedovic sunt accidentate, iar Lekic este incertă.

Îniantea partidei SCM – CSM, Vâlcea are un avans de şase puncte, dar şi avantajul victoriei din tur cu 22-19. Pentru a-şi păstra trofeul, Bucureşti trebuie să câştige la Vâlcea la cel puţin trei goluri diferenţă, ci minimum 23 de goluri marcate.

Marele meci SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti, este miercurea viitoare, de la ora 21:00.

Citeste si : Derby cu casa inchisa | SCM Rm. Valcea – CSM Bucuresti