Gica Craioveanu: Cred in remontada. Cred ca putem castiga titlul

Gică Craioveanu, fostul mare jucător al Universităţii Craiova are încredere că echipa va trece peste eşecul cu 1-2, din meciul cu Astra din ultima etapă a sezonului regulat.

La primul meci din play-off tot cu trupa din Giurgiu, vor avea o altă atitudine şi vor câstiga cele trei puncte puse în joc.

Sunt încrezător în remontada, sunt încrezator în echipă, în Mister că putem face treabă bună, am încredere că jucătorii vor avea altă atitudine la meciul cu Astra din prima etapă de play-off. Sunt sigur că Devis va stii să-i motiveze şi să-i pregătească din toate punctele de vedere pentru meciul următor. A fost un meci, războiul abia acum începe. Nu consider că Astra este peste noi ca lot. Avem un Cristea, un Bancu, Mateiu, poate apare Mihăilă. Mister nu se poate plânge că nu are variante. Putem recupera cele patru puncte faţă de CFR Cluj, avem o echipă bună, după mine cea mai bună din ţară din acest moment. Baieţii ar trebui să vadă şi sp revadă de mai multe ori meciul Real- Ajax. Puştii aceea au crezut până la capăt, aşa trebuie să fie şi ai noştrii“, a spus Gică Craioveanu în cadrul emisiunii Divizia Locală de la Digi24 Craiova.

Fostul căpitan al oltenilor de la începutul anilor ’90, spune că visează cu ochii deschişi la clipa când oltenii vor aduce titlul cu numărul cinci în Bănie.

Ar fi fantastic să câstigăm campionatul, publicul îl aşteaptă de 28 de ani şi cred că a venit momentul şi băieţii sunt conştienţi de şansa pe care o au. Eu cred că un stadion de 100 de mii de locuri ar fi prea mic de cererea uriaşă de bilete care ar fi pentru meciul decisiv. Eu aş închide telefonul cu o săptămână înainte, că sigur ar fi sute de prieteni care ar suna să facă rost de un bilet. Ar fi colaps în oraş. Trei zile şi trei nopţi s-ar bloca oraşul. Nu este greu să recuperăm acele puncte. Mizez pe faptul că în meciurile cu echipele din play-off, avem rezultate şi jocuri bune. De asta consider că nu este greu să facem remontada“, a spus Craioveanu pentru sursa citată.

Emisiunea completa cu Gica Craioveanu de la Digi24 Craiova

imagine: Divizia Locala

Citeste si: Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-2