Cârţu, noul preşedinte al Universităţii Craiova

Sorin Cârțu este noul președinte al Universității Craiova, iar anunțul oficial a fost făcut pe pagina de facebook al echipei care evoluează în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Sorinaccio” va susține o conferință de presă în cursul zilei de marți, 12 martie, de la ora 11:15, la stadionul Ion Oblemenco.

N-am nicio treabă cu responsabilitățile băncii tehnice. Acum doi ani și ceva m-am lăsat de antrenorat, nu mai revin niciodată pe banca tehnică, deci Devis să vadă în mine ultimul dușman, deci niciodată nu se pune problema. E ok așa, cât ne-am întâlnit. Acum o să ne întâlnim mai des. Dar eu am o poziție administrativă, sunt la dispoziția șefului meu, patronul Mihai Rotaru.Tot ce înseamnă responsabilitățile tehnice, elogiile și supărările, sunt la nivelul lui Devis Mangia. Eu vin într-o poziție nouă pentru mine, n-am fost niciodată într-o poziție administrativă. Ar fi bine ca, odată cu întoarcerea mea, să fie bine ca echipa să fie mai aproape ca anul trecut să ia titlul. Anul ăsta ești aproape pentru câștigarea campionatului. La toate înfrângerile sunt rumori“, a precizat Cârțu la Digi Sport.

Citeşte şi: Debut cu dreptul în play-off

imagine: FB/Universitatea Craiova