Debut cu dreptul în play-off

Cu 18 mii de suporteri în tribune, Universitatea Craiova şi-a luat revanşa pentru înfrângerea cu Astra de la începutul săptămânii. Elvir Koljic a finalizat o acţiune superbă a lui Mihăilă. Atacantul bosniac a ajuns la 13 reuşite în acest sezon.

Debut cu dreptul în play-off
Universitatea Craiova – Astra Giugiu | Liga 1 Betano | Etapa 1 Play Off

Sorin Cârţu, cel care va fi managerul genereal al alb-albaştrilor, a urmărit din tribune primul meci al juveţilor din playoff. În repriza a doua, Koljic şi-a trecut în cont o mare ocazie, iar replica Astrei a venit prin Balaure. Jucătorii lui Enache au cerut penalty pentru un henţ al lui Bancu, dar Istvan Kovacs nu a dictat nimic.

Astra a rămas în zece după ce Radunovic l-a faultat pe Bărbuţ. S-a terminat 1-0 pentru Craiova, care se menţine la patru puncte în spatele liderului CFR. Devis Mangia e cu gândul la titlu după aceasta victorie . “Trebuie să ne gândim la titlu, să avem această mentalitate, trebuie să luptăm în viitor pentru acest obiectiv. Craiova e echipă mare, are acum mentalitatea de echipă mare. Noi vrem să facem mai bine ca anul trecut în play-off“, a declarat antrenorul oltenilor.

Mangia a elogiat publicul din Bănie, după ce acum două zile şi-a cerut scuze în faţa fanilor, care l-au ironizat şi fluierat pe Nuno Rocha. Italianul a spus că nu e normal ce s-a întâmplat și a spus că meritele sale și ale jucătorilor trebuie mai mult apreciate.

Sunt foarte aproape de echipă, le mulţumesc, am zis că am exagerat. Nu cred că e doar al 12-lea jucător, e şi mai mult. E cel mai important lucru victoria, n-a fost simplu, ultimele două meciuri (n.r. din campionat) au fost pierdute, inclusiv cu ei săptămâna trecută. N-a fost un meci foarte spectaculos, dar e dificil să facem acum meciuri spectaculoase“, a mai spus italianul. Devis Mangia a avut un mesaj şi pentru noul manager general al oltenilor, Sorin Cârţu.

Am stimă mare pentru el, a făcut aici multe lucruri foarte bune. Eu vorbesc cu patronul, cu Marcel Popescu, ne sfătuim, voi vorbi şi cu Sorin, dar decizia va fi a mea“, a mai afirmat antrenorul Craiovei.

FB/Universitatea Craiova 

Citeşte şi: Jucătorii de la Universitatea Craiova au oferit flori de 8 Martie

Un comentariu la „Debut cu dreptul în play-off

Comentariile sunt închise.