Silvian Cristescu il ataca dur pe arbitrul de la FCSB – Craiova

Silvian Cristescu, directorul sportiv de la Universitatea Craiova, a declarat că arbitrul Marius Avram a arbitrat într-o singură direcție meciul de pe Arena Naţională, câştigat cu scorul de 3-2 de vicecampioană. Î

“Arbitrajul a fost într-o singură direcție, un arbitraj care se întâmpla acum 30 de ani. Vorbesc de întreaga manieră de arbitraj. La două faulturi în careu pentru Craiova se poate da un penalty, nu?

Ma refer și la cartonașul roșu. Cât era scorul atunci? 2-2, da? Se poate spune că a fost viciere de rezultat? Se poate. Pintilii face fault la Cicâldău? La Bancu? Foarte multe faze au fost judecate pentru FCSB.

Noi înțelegem arbitrajul, anumite prietenii…dar de ce la Craiova nu suntem arbitrați de Colțescu sau Găman?”, a declarat Silvian Cristescu, la Digi Sport Matinal.

Întrebat despre prestația jucătorilor lui Devis Mangia, Cristescu s-a declarat mulțumit, iar scorul final trebuia să fie unul egal: “Cred că a fost un joc echilibrat, iar rezultatul corect era un scor egal”.

În play-off situația este în mare masură rezolvată. CFR, FCSB, Craiova, Astra şi Sepsi sunt sigure de play-off, în vreme ce Botoșani, Viitorul și Poli Iași se vor lupta în ultima rundă a sezonului regulat pentru ultimul loc. Oficialul oltean și-ar dori ca echipa lui Gică Hagi să câștige această luptă în trei.

“Aș vrea Viitorul să prindă ultimul loc din play-off, dar nu vreau să jignesc celelalte echipe sau să insinuez ceva. Sa vină cine merită”, a conchis Cristescu, la Digi Sport Matinal.