Fiul lui Batistuta lucreaza ca orice om de rand

Într-un interviu acordat unui post de televiziune fostul mare internaţional argentinian, Gabriel Omar Batistuta, a oferit un adevarat exemplu de lecţie de viaţă fiului sau Joaquin.

Batistuta şi-a încheiat cariera în Qatar, în 2006 şi de atunci locuieşte în Argentina.

Aici el are o firma de construcţii şi e secretar al clubului Colon Santa Fe. Fostul fotbalist a fost rugat sa comenteze cum vede faptul ca unul dintre cei 4 baieţi ai sai, Joaquin, 20 de ani, îşi câştigă existenţa lucrând la un fotocopiator, deşi este fiul lui Batistuta.

Cel supranumit în cariera, pe vremea când era idolul Florenţei, Batigol, a oferit o adevarata lecţie de viaţă, impresionându-l pe reporter cu raspunsul oferit.

Da, munceşte la fotocopiator, este angajat acolo. Dar eu consider ca munca nu este o ruşine şi fiii mei trebuie sa fie demni şi să bucure de ceea ce reuşesc să facă ei singuri. Desigur, aş putea să-i dau maşina, să meargă prin centru, să atragă fetele, lumea să spuna: uite! ce maşină are, dar nu s-ar simţi niciodată fericit. Mai bine să poată să muncească şi să îşi cumpere el o maşină mult mai modestă, dar se va simţi mereu fericit pentru că va ştii că el a câştigat-o, prin ceea ce a facut. Aşa, e uşor să îi dau tot ce vrea şi nu va înţelege nimic din viaţă, din faptul că trebuie să faci ceva cu mâna ta, cu capul tău, pentru a avea apoi satisfacţia reuşitei pe deplin.”  a pus Batistuta.

Gabriel Batistuta