Andres Iniesta, mare fan Manga

O staţie locală din Tokyo a fost decorată de la podea până la tavan, cu imagini de la faimosul desen animat(manga), seria anime “Capitanul Tsubasa“, iar sunetele de sosire ale trenului sunt din coloana sonoara a desenului animat.

Noul interior al staţiei Yotsugi a căii ferate Keisei Electric a fost inaugurat luni, la o ceremonie la care a participat autorul desenului animat “Capitanul Tsubasa”, Yoichi Takahashi şi superstarul spaniol de fotbal Andres Iniesta, cunoscut ca un mare iubitor Manga.

Mijlocaşul echipei Vissel Kobe a dezvăluit la ceremonie că el a urmprit anime-ul in perioada copilăriei înainte de a merge la şcoală.

Îmi amintesc stilurile de joc unice ale personajelor şi mă bucur să joc în Japonia, unde a fost făcut anime-ul“, a spus Iniesta.
Picturile uriaşe ale protagonistului Tsubasa Ozora şi ale prietenilor săi înfrumuseţează zidurile de la parter şi panourile electronice de informaţii, în timp ce portarul Genzo Wakabayashi se confruntă cu blocarea unui gol pe scări şi îndemnând pasagerii să nu se grabească în tren.
În plus, vocea lui Tsubasa este prezentată în anunţurile sonore ce se fac în staţia din Tokyo.