Neymar face 10 ani de când joacă la profesionişti

Neymar este felicitat de către tatăl său, Neymar Senior, pentru faptul că azi împlineşte 10 ani de la debutul său ca jucător profesionist.

El a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant.

Fiule, vreau doar să iţi mulţumesc! Iţi mulţumesc pentru încrederea ce o ai în mine şi în mama ta, pentru faptul că eşti întotdeauna un fiu ascultător. Pentru că, în ciuda faptului că ai 27 de ani, îmi ceri sfatul, fiind parteneri în muncă.
Pentru că ai grija de mama ta şi de sora ta. Şi mai ales de fiul tău. Mulţumesc că ai grijă de prietenii tăi, nu? Să ştii că fericirea pe care o ai atunci când joci fotbal, nu o să ţi-o ia nimeni. Bucuria pe care o ai când te distrezi cu mingea. Acest “obiect” te face fericit…te iubesc fiule, bine? Fericit 10 ani!“, a scris Neymar Senior.


În plus, tatăl său a pus si un videoclip cu imagini ale lui Neymar şi cu vocea tatălui pe fundal, recitând un discurs motivaţional pentru jucător:
Esti fericit? Asta e, trebuie să fii fericit. Atingeţi visul, fă ceea ce îţi place cel mai mult. Astă e cel mai important lucru, inţelegi? Nu lăsa pe nimeni să-ţi ia fericirea, bine? Aşa că aleargă, azi. Aleargă ca şi cum ar fi ultima zi din viaţa ta. Traieşte ca un nebun care urmăreşte fericirea. Cunoaşte-ţi destinul, aleargă pentru fericirea ta. Aleargă pentru familia şi prietenii tai. Azi este ziua în care alergi, e ziua în care lupţi. Azi este ziua în care cauţi toata forţa posibilă pentru a câştiga meciul. Acoperă-te cu armura lui Dumnezeu, de la coif la pantofi, bine, fiule? Nu te opri. Dumnezeu să te binecuvânteze. Te iubesc, bine?!

Citeste si: Neymar, gata distractia!

Citeste si: Messi, Neymar, Higuain si Icardi impresariati de familie

 

Un comentariu la „Neymar face 10 ani de când joacă la profesionişti

Comentariile sunt închise.